20 Şubat 2013 Çarşamba

SCALA KİTAPÇI İLE 3 İZLEYENİME HARİKA BİR KİTAP HEDİYEMİZ VAR...



www.scala.com.tr 16 Haziran 2012’de Scala Yayıncılık’ın internet kitapçısı olarak hayata geçti. 1992 yılında Canan ve Hakan Feyyat tarafından kurulan Scala Yayıncılık yönetim, finans yönetimi, yatırım ve uluslararası piyasalara ilişkin güçlü listesiyle büyüdü. İlk kitabı Borsa’da tek Başına Peter Lynch’le yayın dünyasında büyük ilgi gördü ve satış listelerine Orhan Pamuk’un Yeni Hayat kitabından sonra ikinci sırada girdi. Onu Edvin Lefevre’in kaleme aldığı 80 yıllık bir borsa klasiği Bir Borsa Spekülatörünün Anıları izledi. Scala zaman içinde edebiyat, roman, şiir, tıp ve ilk gençlik kitaplarıyla alanlarını genişletti. Kuruluşunun 10. yılında dağıtım altyapısını kurarak bir yayıncılık ve dağıtım şirketi olarak yeniden yapılandı.
İnternet teknolojisinin yayıncılık sektörünün geleceğini yeniden biçimlendireceğini  ve hayal bile edilemeyecek boyutlar kazandıracağını öngören Scala Yayıncılık, yeni binyıla girerken Türkiye’nin ilk internet kitapçılarından biri olan www.scala.com.tr’yi hayata geçirdi. Scala Yayıncılık tarafından yayınlanan kitapların online www.scala.com.tr aksamadan yürüyen teknolojik altyapısı, Scala okurlarının ve yazarlarının katkılarıyla giderek ivme kazandı.

Bütün bu süreç içinde Scala Yayıncılık kurucularının bir hayali vardı: Taştan, tuğladan bir mekânda, geleneksel bir kitapçıda okurlarını ve yazarlarını biraraya getirebilmek. Bu hayal 2007 yılında gerçekleşti. Eski ve adlarıyla, Hazzopulo Pasajı ve Danışman Geçidi olarak bilinen eski Ceneviz avlusunda açılan Scala Kitapçı, yolu Beyoğlu’ndan geçen tüm kitap okurlarının sık sık uğramayı sevdiği bir buluşma noktası haline geldi. Namık Kemal’in Vatan yahut Silistre’yi yazdığı, JönTürklerin toplanma mekânı olan 1870 tarihinde kurulmuş bu tarihi avluyu geleceğe taşımak Scala Kitapçı’nın sosyal sorumluluğu oldu.

Bu arada Scala’nın internetteki yüzünü yenilemenin ve yelpazesini genişletmenin zamanı gelmişti. Scala Yayıncılık kuruluşunun 20.yılında internetteki kitapçısı www.scala.com.tr’yi yeniden yapılandırdı. Türkiye’deki tüm yayınevlerinden farklı başlıkta 200 bine yakın kitabın yer aldığı www.scala.com.tr yalnızca bir kitap satış noktası değil, okurlar ve yazarlar için bir buluşma platformu, bilgi ve kültür merkezi olmak hedefiyle yola çıktı.


Scala Okur Kulübü

Yaklaşık 10 yıl önce Scala Okur Kulübü  verimli bir iletişim ağı oluşturan Scala Yayıncılık, halen 50000 üyesine e-bültenler aracılığıyla yayınları hakkında bilgi veriyor. Scala Kitapçı’ya üye olarak bu hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

SİTEYİ MUTLAKA İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİM
ÇEŞİTLİ KATEGORİLERDE KİTAPLARI İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
www.scalakitapci.com















İKİ TANE KİTAP DAHA ÖNERECEĞİM SİZLERE
ASLINDA BİR KİTAP OLMANIN ÇOK ÖTESİNDE BİR REHBER O İKİ KİTAP
VE HER ANNE BABANIN ELİNİN ALTINDA OLMALI

  

GELELİM HEDİYEMİZE EN ÇOK OKUNAN KİTAPLARDAN
AHMET ÜMİT YİNE HARİKALAR YARATMIŞ.


VE KİTABI KAZANMAK İÇİN YAPMAMIZ GEREKENLER
BİR İKİ TIK KADAR KOLAY

*İZLEYİCİM OLMANIZ VE FUN SAYFAMI BEĞENMENİZ
**SCALA KİTAP FACEBOOK SAYFASINI BEĞENİP
HERKESE AÇIK BİR ŞEKİLDE PAYLAŞMANIZ
***SCALA KİTAP WEB SİTESİNE ÜYE OLMANIZ
VE ÜYE İSMİNİZİ YORUM KISMINA EKLEMENİZ
SON OLARAKTA KAMPANYAMIZI DUYURMANIZ

AYRICA KATILIMCILARDAN 20 KİŞİYE %20 İNDİRİM ŞİFRELERİ VERİLECEKTİR.

KAMPANYAMIZ 15 MART 2013 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR.
KARGO ÇOK DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR.


9 Şubat 2013 Cumartesi

KOZMETİKOS İLE 1 İZLEYENİME TOPUZ VE SAÇ SPREYİ HEDİYE EDİYORUZ.

Türkiyenin en büyük profeyonel kozmetik ürün ve kozmetik ekipman e-ticaret platformu ''














VEEE HEDİYEMİZ




ÜRÜNÜMÜZÜ KAZANMAK ÇOK KOLAY

*İzleyicim olmak
**tık tık beğenip herkese açık paylaşmak


KAMPANYAMIZ 30 MART 2013 TARİHİNDE BİTECEKTİR.
KARGO ÇOK DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR. 

1 Şubat 2013 Cuma

YAYGAN BAGS İLE 1 MİNİĞİMİZE HEDİYEMİZ VAR...


1934 yılında AZİZ YAYGAN tarafından Mercan'da kurulduktan sonra istikrarlı bir şekilde 1950'li yıllara dek sanayileşmesini sürdüren YAYGAN, kalite, ürün çeşitliliği ve ticaret anlayışıyla sektörde haklı bir itibar kazandı. Faaliyetlerine 1951 yılı itibariyle EMEK SARACİYE adıyla devam ederek öncü girişimleri ve yatırımlarıyla artan üretim kapasitesini 1971'de Bayrampaşa'da kurduğu fabrikasıyla genişletti. Türkiye'de ve Avrupa'daki bilinirliğini yükselten YAYGAN, Küçükköy'de bir fabrika daha kurarak Mercan'dan sonraki üçüncü binasını da hizmete açtı. 1978 yılında fabrikalar Avcılar'da tek bir çatı altında toplandı.

1980'li yıllarda Almanya ve Kuzey Avrupa ülkeleriyle başlayan ihracat süreci, 1990'larda iç piyasada ağırlığın arttırılmasıyla sürdü ve SMS ÇANTA markası altında yoğun bir üretim ve satış hacmine ulaşıldı. YAYGAN Lisanslı Ürünler Pazarına 2001 yılında hızlı bir giriş yaparak kısa sürede sektörün önemli bir oyuncusu olmayı başardı. Hemen ardından lisanslı kırtasiye ürünlerini de bünyesine katarak ürün yelpazesini genişletti. 2008 yılında genel müdürlük ve bağlı idari birimlerini İSTOÇ'taki yeni plazasına taşıyan YAYGAN bugün 7 farklı lokasyonda faaliyetlerini sürdürüyor.

YAYGAN'ın 1934 yılından günümüze faaliyetini sürdüren ilk mağazası İstanbul Mercan'da bulunuyor. İkinci mağaza, 2005 yılında 345 mağaza ve günde 60,000 ziyaretçiyle Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi'nde açıldı. 2006'da Bulgaristan Şubesini hizmete açan YAYGAN, 2010 yılında günde 25,000 ziyaretçiyle bölgenin en önemli alışveriş noktalarından olan Bursa As Merkez Outlet Center'da üçüncü mağazasını hizmete açtı.

YAYGAN ürünleri Türkiye'de kırtasiyeler, çantacılar, oyuncakçılardan oluşan binlerce seçkin perakende satış noktasında ve Türkiye'nin önden gelen perakende, kırtasiye, hazır giyim ve oyuncak zincir ve mağazalarında; ayrıca İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi ile Bursa As Merkez'deki YAYGAN mağazalarında tüketiciyle buluşuyor .

YAYGAN, yurtdışında Rusya, Avrupa, Baltık ülkeleri, Asya, Balkanlar ve Ortadoğu'da 45 ülkeye yaptığı ihracatla gerek coğrafi gerek ticari hacmini her geçen gün arttırıyor. 
VİZYONUMUZ

Ürünlerinin dünyanın her ülkesinde satıldığı, Türkiye'nin en büyük ihracatçısı olmak ve çocukların eğitim hayatını daha motive edici hale getirmek.

MİSYONUMUZ

Çocukların eğitim hayatlarını verimli, keyifli ve sağlıklı kılmak için onları yüksek kalitede çanta ve kırtasiye ürünleriyle buluşturarak genç bireylerin hayatlarının önemli bir parçası olmak; sadece Türkiye'de değil, dünyanın her ülkesinde bunu sağlayarak ülke ekonomisinin önemli bir destekleyicisi olmak.

MÜŞTERİ ŞİKAYETİ VE MEMNUNİYETİ POLİTİKASI

YAYGAN olarak sürekli iyileştirme ve müşteri memnuniyeti ilkesi uyarınca , müşteri talep ve şikayetlerini yasalara ve müşteri koşullarına uygun olarak açıklık , tarafsızlık, adalet ve gizlilik prensipleri doğrultusunda , müşteri odaklı bakış açısı ile en kısa sürede değerlendirmekteyiz.Müşteri şikayetleri ele alış yöntemi anlaşılabilir ve kolay ulaşılabilir bir şekilde herkesin bilgisine açıktır.  


SİTEDEN SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİM









VEEEEE GELELİM HEDİYEMİZE 

KAZANANIN ÇOCUĞUNUN KIZ OLMASI HALİNDE




WİNKS CLUP  36 PARÇA PASTEL BOYA SETİ

MİNİĞİMİZİN ERKEK OLMASI HALİNDE
 9 PARÇALI TRANSFORMES KIRTASİYE SETİ

BU ÜRÜNLERE SAHİP OLMAK İÇİN İSE

* İZLEYİCİM OLMANIZ
**BURAYA ÜYE OLMANIZ
***BURAYI BEĞENİP HERKESE AÇIK BİRŞEKİLDE PAYLAŞMANIZ VE YORUM BIRAKMANIZ
***BURAYA MAİL ADRESİNİZİ İLETMENİZ GEREKİYOR.


KAMPANYAMIZ 15 MART 2013 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR.
KARGO ÇOK DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR.